kwaliteit_986x264

Kwaliteit

Fernandes Bakkerij heeft kwaliteit en voedselveiligheid hoog in haar vaandel. Daarom is de Bakkerij ISO 22000 gecertificeerd. Met het certificaat wordt aangegeven dat  Fernandes Bakkerij zich houdt aan internationale regels voor voedselveiligheid.
De kwaliteitsafdeling is verantwoordelijk voor de controle op de beheersing van deze regels.
Deze afdeling kunnen we opsplitsen in Quality system, Quality Assurance en Quality control.

Quality system zorgt er voor dat het voedselveiligheidssysteem continue beheerst en waar nodig verbeterd wordt. Dat gebeurt door het opstellen van procedures en werkinstructies waaraan men zich moet houden, maar ook door het trainen en het controleren van het personeel ten aanzien van voedselveiligheidsnormen.
De Quality Assurance medewerkers doen de controles op de hygiëne van zowel het personeel als  de omgeving. Ze ondersteunen daarnaast het proces door middel van adviezen en training.
Quality control voert dagelijks chemische en microbiologische testen uit in op grondstoffen en eindproducten. Bij de chemische testen wordt onder andere nagegaan of het product niet te zout is, het vochtgehalte niet te hoog of als de kwaliteit van het vet geschikt is voor ons bakproces.
De microbiologische testen zijn gebaseerd op één belangrijk feit. Onze producten moeten goed zijn voor de volksgezondheid!
De producten worden ook steekproefsgewijs gecontroleerd op hun uiterlijk. Dat wordt ook wel de visuele beoordeling genoemd. Er wordt nagegaan of het product er uitziet zoals dat is beschreven in de productspecificatie of productbeschrijving. De geur, de kleur, het gewicht en de vorm zijn onderdelen van onze visuele beoordelingsnorm.

Als kwaliteitsafdeling, hebben we maar één streven en dat is de consument de beste kwaliteit geven!Contact

U kunt ons bereiken voor suggesties, vragen of opmerkingen via de onderstaande informatie.

Fernandes Bakkerij N.V.
Adres : Kernkampweg 82 - 84
Plaats : Paramaribo - Suriname
Tel. : (597) 46 32 32
Fax. : (597) 49 21 77
Email : consumerresponse@fernandesbakery.com

Of u kunt ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen.

Zimmermann said he uk rolex replica expects the value of his favorite Rolex replica watch to grow 15 percent annually. "Over the past few years, the price of this watch category has uk replica watches skyrocketed." However, some watches are faster in value. - Some watch prices in less than one year have been increased to replica watches three times.